/scroll down to English version/
1 1/2 dużej kalarepy
50 g greckiego sera feta
2 łyżki pestek dyni
2 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oliwy
sól i pieprz do smaku
Oliwę wymieszaj z sokiem z cytryny. Kalarepę obierz i pokrój w cienkie plastry, przełóż na talerz. Polej oliwą z cytryną. Dopraw solą i pieprzem. Na wierzch posyp pokruszony ser feta i pestki dyni.
Przepis: Carpaccio z buraka. Beetroot Carpaccio.
1 1/2 large kohlrabi
50 g Greek feta cheese
2 tablespoons pumpkin seeds
2 tablespoons lemon juice
2 tablespoons flax oil
salt and pepper to taste
Mix oilwith lemon juice. Peel and cut kohlrabi into thin slices, transfer to a plate. Pour flax oil with lemon. Season with salt and pepper. Sprinkle crushed feta cheese and pumpkin seeds on top.
50 g Greek feta cheese
2 tablespoons pumpkin seeds
2 tablespoons lemon juice
2 tablespoons flax oil
salt and pepper to taste
Mix oilwith lemon juice. Peel and cut kohlrabi into thin slices, transfer to a plate. Pour flax oil with lemon. Season with salt and pepper. Sprinkle crushed feta cheese and pumpkin seeds on top.