/scroll down to English version/
3 małe cukinie
sól, około 1 łyżeczki
200 g sera feta
3 łyżki posiekanego koperku
2 duże ząbki czosnku
2 łyżki oliwy z oliwek
Cukinię zetrzyj na dużych oczkach, posyp solą, wymieszaj. Odstaw na 2 godziny, cukinia puści soki.
Odlej sok z cukinii. Dodaj czosnek przeciśnięty przez praskę, koperek, ser feta, oliwę i dopraw pieprzem, wymieszaj. Odstaw na pół godziny.
3 small zucchini
salt, about 1 tsp
200 g of feta cheese
3 tablespoons of chopped dill
2 large cloves of garlic
2 tablespoons of olive oil
Grate zucchini on large holes, sprinkle with salt, mix. Set aside for 2 hours, the zucchini will release their juices. Drain the zucchini juice. Add garlic squeezed through a press, dill, feta cheese, olive oil and season with pepper, mix. Leave for half an hour.