/scroll down to English version/
30 - 35 sztuk
160 g bezglutenowej skrobi kukurydzianej
100 g bezglutenowej mąki ryżowej
70 g bezglutenowej mąki z amarantusa
120 g cukru, moim zdaniem wystarczy 80, bo donuty są zbyt słodkie
1 małe opakowanie cukru waniliowego
250 ml mleka kokosowego
3 jajka
5 łyżek oleju słonecznikowego
1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia
80 g gorzkiej czekolady do dekoracji
urządzenie do pieczenia donatów
W misce wymieszaj wszystkie składniki, odstaw ciasto na 15 minut. Piecz donaty 4 - 5 minut.
Gorzką czekoladę rozpuść na kąpieli wodnej, udekoruj nią upieczone donaty.
30 - 35 pieces
160 g gluten-free corn starch
100 g gluten-free rice flour
70 g gluten-free amaranth flour
120 g sugar, in my opinion 80 is enough, because the donuts are too sweet
1 small packet of vanilla sugar
250 ml coconut milk
3 eggs
5 tablespoons sunflower oil
1 tablespoon gluten-free baking powder
80 g dark chocolate for decoration
device for baking donuts
device for baking donuts
In a bowl, combine all ingredients, let the dough rest for 15 minutes. Bake the donuts for 4 - 5 minutes. Melt dark chocolate on a water bath, decorate the baked donuts with it.