/scroll down to English version/
2 porcje
1 mango
250 ml mleka kokosowego
150 ml wody
2 łyżeczki miodu
6 łyżeczek bezglutenowej kawy inka (rozpuszczalna kawa zbożowa)
8 łyżek nasion chia
niesłodzone wiórki kokosowe do dekoracji
Mleko kokosowe i wodę wymieszaj z inką i miodem, dodaj nasiona chia i wymieszaj dokładnie. Wstaw do lodówki na minimum 3 godziny, od czasu do czasu zamieszaj.
Mango obierz, pokrój w kostkę, przełóż do szklaneczek. Potem dodaj nasiona chia. Na wierzchu udekoruj wiórkami kokosowymi.
2 servings
1 mango
250 ml of coconut milk
150 ml of water
2 teaspoons of honey
6 teaspoons gluten-free Inka coffee (instant grain coffee)
8 tablespoons of chia seeds
unsweetened coconut flakes to decoration
Mix coconut milk and water with Inca and honey, add chia seeds and mix thoroughly. Put in the fridge for at least 3 hours, stir occasionally.
Peel the mango, dice it and put it into glasses. Then add the chia seeds. Garnish with coconut flakes on top.