/scroll down to English version/
6 sztuk białej kiełbasy
700 g kiszonej kapusty
1/2 dużej cebuli
2 łyżki oleju
pieprz do smaku
marynata
3 łyżki oliwy
1 łyżeczka bezglutenowej musztardy
1 łyżeczka miodu
1 łyżka majeranku
Kiszona kapustę przepłukać i odsączyć. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż cebulkę. Cebulę dodaj do kiszonej kapusty, dopraw pieprzem i wymieszaj. Kiszona kapustę przełóż do naczynia do zapiekania. W słoiczku wymieszaj oliwę z miodem, musztardą i majerankiem. Na kapuście ułóż kiełbasę i posmaruj marynatą. Piecz w nagrzanym do 170 stopni Celsjusza piekarniku z termoobiegiem przez 60 minut.
6 pieces of white sausage
700 g sauerkraut
1/2 large onion
2 tablespoons oil
black pepper to taste
Marinade
3 tablespoons oil
1 teaspoon gluten-free mustard
1 teaspoon honey
1 tablespoon marjoram
Rinse sauerkraut and drain. Peel and dice the onion. Heat oil in a frying pan and fry the onion. Add the onion to the sauerkraut, season with pepper and mix. Transfer the sauerkraut to a baking dish. In a jar, mix the oil with honey, mustard and marjoram. Put the sausage on the sauerkraut and spread with marinade. Bake in preheated oven to 170 degrees Celsius with air flow for 60 minutes.
700 g sauerkraut
1/2 large onion
2 tablespoons oil
black pepper to taste
Marinade
3 tablespoons oil
1 teaspoon gluten-free mustard
1 teaspoon honey
1 tablespoon marjoram
Rinse sauerkraut and drain. Peel and dice the onion. Heat oil in a frying pan and fry the onion. Add the onion to the sauerkraut, season with pepper and mix. Transfer the sauerkraut to a baking dish. In a jar, mix the oil with honey, mustard and marjoram. Put the sausage on the sauerkraut and spread with marinade. Bake in preheated oven to 170 degrees Celsius with air flow for 60 minutes.