/scrol down to English version/
2 porcje
1/2 melona cantaloupe
2 garście rukoli
6 plastrów dojrzewającej szynki
125 g sera mini mozzarella
dressing winegret
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka octu jabłkowego
1 łyżka miodu
pieprz i sól do smaku
1 ząbek czosnku, przeciśnięty przez praskę
Składniki dressingu połącz i dokładnie wymieszaj.
Melona podziel na 6 księżycy. Zawiń w plaster szynki dojrzewającej.
Na talerzach umieść rukolę, na to ułóż kawałki melona i mozzarellę. Skrop sałatkę dressingiem przed podaniem.
2 servings
1/2 cantaloupe melon
2 handfuls of arugula
6 slices of ripening ham
125 g mini mozzarella cheese
dressing vinaigrette
3 tablespoons of olive oil
1 tablespoon of apple cider vinegar
1 tablespoon of honey
pepper and salt to taste
1 clove of garlic, pressed
Combine dressing ingredients and mix thoroughly.
Divide the melon into 6 moons. Wrap in a slice of ripening ham.
Place the arugula on the plates, put the melon pieces and mozzarella on top. Sprinkle the salad with the dressing before serving.