/scroll down to English version/
380 g jogurtu greckiego
5 żółtek
4 białka
100 g cukru
szczypta soli
1 łyżeczka bezglutenowego proszku dopieczenia
60 g bezglutenowej skrobi kukurydzianej
Żółtka ubij na sztywno z cukrem, dodaj mąkę, jogurt i proszek do pieczenia, delikatnie wymieszaj.
Białka ubij na sztywno ze szczyptą soli, dodaj do masy jajecznej i delikatnie wymieszaj. Przełóż ciasto do foremek.
Piecz 18 - 20 minut w 170 stopniach Celsjusza z termoobiegiem.
380 g of Greek yogurt
5 yolks
4 egg whites
100 g of sugar
pinch of salt
1 teaspoon of gluten-free baking powder
60 g gluten-free corn starch
Beat the yolks with sugar until stiff, add flour, yogurt and baking powder and mix gently. Beat the egg whites with a pinch of salt until stiff, add them to the egg mixture and mix gently. Pour the dough into the molds.
Bake for 18 - 20 minutes at 170 degrees Celsius with air flow.