40 g miksu sałat z szpinakiem baby
15 - 20 g rukoli
18 suszonych śliwek
1 + 1/2 jabłka
1/2 czerwonej cebuli
100 g sera z niebieską pleśni, niewskazany przy diecie bezglutenowej
40 - 50 g orzechów włoskich
Dressing:
2 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oliwy
1 łyżka ostrej musztardy bezglutenowej
1 łyżka miodu
pieprz
Wszystkie składniki dressingu połącz i dokładnie wymieszaj, dopraw pieprzem.
Jabłka umyj, usuń gniazda nasienne, pokrój w kliny. Cebulę obierz i pokrój w krążki. Sałaty wymieszaj, przełóż na talerze. Potem połóż jabłka i suszone śliwki oraz cebulę. Posyp serem i orzechami, skrop dressingiem.
40 g of mix lettuce with baby spinach
15 - 20 g of arugula
18 dried plums (prunes)
1 + 1/2 apples
1/2 red onion
100 g of blue cheese
40 - 50 g of walnuts
Dressing:
2 tablespoons of lemon juice
2 tablespoons of oil
1 tablespoon of gluten-free hot mustard
1 tablespoon of honey
pepper
Combine all dressing ingredients and mix well, season with pepper.
Wash apples, remove the seeds, cut into wedges. Peel onions and cut into rings. Mix lettuce, put on the plates. Then place the apples, dried plums and onions. Sprinkle salad with blue cheese and walnuts, drizzle with dressing.