/scroll down to english version/
na 1 porcję
7 plastrów boczku
1/2 średniej cukinii
sól i pieprz do smaku
zioła prowansalskie
3 jajka
żółty ser
mały zapiek o średnicy 15 cm
Żółty ser zetrzyj na dużych oczkach.
Cukinię umyj, pokrój w drobną kostkę. dopraw solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi, wymieszaj.
Dno i boki naczynia do zapiekania wyłóż boczkiem. Na dno połóż cukinię. Na wierzch wbij 3 jajka, dopraw solą. Na wierzchu posyp startym żółtym serem.
Piecz 17 minut w nagrzanym piekarniku do 170 stopni Celsjusza z termoobiegiem.
for 1 serving
7 slices of bacon
1/2 medium zucchini
salt and pepper to taste
Herbes de Provence
3 eggs
cheese
a small casserole with a diameter of 15 cm
Grate the cheese on the large holes.
Wash zucchini, cut into small cubes. season with salt, pepper and herbs de Provence, mix.
Line the bottom and sides of the baking dish with bacon. Put the zucchini on the bottom. Crack 3 eggs on top, season with salt. Sprinkle grated cheese on top.
Bake for 17 minutes in a preheated oven to 170 degrees Celsius with air circulation.