/scroll down to the English version/
3 porcje
2 ogórki, obrane, pokrojone w plasterki
1 1/2 dojrzałego awokado, pokrojone w plastry
4 łyżki pestek dyni
1/3 czerwonej cebuli, pokrojona w piórka
2 łyżki zielonej cebulki
dressing
10 - 12 gałązek kolendry
1 ząbek czosnku
3 łyżki oliwy z lnu lub z oliwek
sok z 1 limonki
2 łyżki syropu z agawy
1/2 łyżeczki kminu rzymskiego
sól i pieprz do smaku
Wszystkie składniki dressingu umieść w miseczce i zblenduj. Dopraw solą i pieprzem.
W dużej misce umieść ogórek, awokado, pestki dyni, zielona cebulkę i czerwoną cebulę, dodaj dressing i wymieszaj. Podawaj od razu.
3 servings
2 cucumbers, peeled, sliced
1 1/2 ripe avocado, sliced
4 tablespoons pumpkin seeds
1/3 of red onion, cut into feathers
2 tablespoons green onion
dressing
10 - 12 branches of cilantro
1 clove of garlic
3 tablespoons flax oil or olive oil
juice from 1 lime
2 tablespoons agave syrup
1/2 teaspoon cumin
salt and pepper to taste
Place all dressing ingredients in a bowl and blend. Season with salt and pepper.
In a large bowl, put cucumber, avocado, pumpkin seeds, green onion and red onion, add dressing and mix. Serve immediately.
2 cucumbers, peeled, sliced
1 1/2 ripe avocado, sliced
4 tablespoons pumpkin seeds
1/3 of red onion, cut into feathers
2 tablespoons green onion
dressing
10 - 12 branches of cilantro
1 clove of garlic
3 tablespoons flax oil or olive oil
juice from 1 lime
2 tablespoons agave syrup
1/2 teaspoon cumin
salt and pepper to taste
Place all dressing ingredients in a bowl and blend. Season with salt and pepper.
In a large bowl, put cucumber, avocado, pumpkin seeds, green onion and red onion, add dressing and mix. Serve immediately.