/scroll down to English version/
10 - 12 sztuk
200 ml mleka kokosowego, minimum 80%
200 ml wody
2 jajka
3 łyżki oliwy
140 g bezglutenowej mąki z ciecierzycy
100 g bezglutenowej mąki ryżowej
2 bezglutenowe śmietankowe budynie bez cukru (2x45 g), śmietankowy lub waniliowy
oliwa do smażenia
W misce wymieszaj mleko, wodę, jajka i oliwę. Dodaj mąkę i budyń, dokładnie wymieszaj. Odstaw na pół godziny. Naleśniki smaż na oliwie. Przed smażeniem wymieszaj ciasto. Podawaj z ulubioną konfiturą.
10 - 12 pieces
200 ml coconut milk, minimum 80%
200 ml water
2 eggs
3 tablespoons oil
140 g gluten-free chickpea flour
100 g gluten-free rice flour
2 gluten-free puddings without sugar (2x45 g), cream or vanilla
oil for frying
Mix milk, water, eggs and oil in a bowl. Add flour and pudding, mix thoroughly. Let stand for half an hour. Fry pancakes in oil. Mix the dough before frying. Serve with your favorite jam.
200 ml coconut milk, minimum 80%
200 ml water
2 eggs
3 tablespoons oil
140 g gluten-free chickpea flour
100 g gluten-free rice flour
2 gluten-free puddings without sugar (2x45 g), cream or vanilla
oil for frying
Mix milk, water, eggs and oil in a bowl. Add flour and pudding, mix thoroughly. Let stand for half an hour. Fry pancakes in oil. Mix the dough before frying. Serve with your favorite jam.