/scroll down to English version/
6 - 7 porcji
1000 g schabu wieprzowego
400 g wędzonego parzonego boczku, pokrojony w plastry o grubości 1cm
1 1/2 cebuli, obrana i pokrojona w plastry o grubości 1 cm
sól i pieprz do smaku
granulowany czosnek
majeranek
400 g kiszonej kapusty
Kapustę przepłucz wodą i odcedź.
Schab natnij w plastry o grubości 1.5 cm, dopraw solą i pieprzem. Pomiędzy plastry połóż boczek i cebulę. Posyp granulowanym czosnkiem i majerankiem. Obłóż mięso kiszoną kapustą. Piecz 80 - 90 minut w nagrzanym piekarniku do 180 stopni Celsjusza z termoobiegiem. Podawaj z ulubioną sałatką warzywną.
6 - 7 servings
1000 g pork loin
400 g smoked steamed bacon, cut into slices 1 cm thick
1 1/2 onions, peeled and cut into slices 1 cm thick
salt and pepper to taste
granulated garlic
marjoram
400 g sauerkraut
Rinse the cabbage with water and strain.
Cut the pork loin into slices 1.5 cm thick, season with salt and pepper. Put bacon and onion between pork slices. Sprinkle with granulated garlic and marjoram. Cover the meat with sauerkraut. Bake 80 - 90 minutes in a preheated oven to 180 degrees Celsius with air flow. Serve with your favorite vegetable salad.