1 brokuł (500 g)
5 rzodkiewek
250 g pomidorów koktajlowych
dressing:
3 łyżki oliwy
2 łyżki soku z cytryny
1 duży ząbek czosnku, przeciśnięty przez praskę
2 łyżeczki musztardy bezglutenowej
2 łyżeczki miodu
pieprz
Wszystkie składniki dressingu połącz, dokładnie wymieszaj, dopraw pieprzem. Brokuł podziel na cząstki/różyczki. Zagotuj wodę, dodaj brokuł i gotuj 3 minuty od ponownego zagotowania wody. Odcedź. Posiekaj brokuł na drobne kawałki, mają przypominać ryż. Pomidory i rzodkiewkę umyj. Pomidory pokrój na połówki a rzodkiewkę w plasterki i na pół. Wymieszaj warzywa razem,dodaj dressing i ponownie wymieszaj. Przepis ze strony the food club
Sałatkę podaję z usmażonym karpiem.
3 - 4 servings
1 broccoli (500 g)
5 radishes
250 g of cherry tomatoes
dressing:
3 tablespoons of oil
2 tablespoons of lemon juice
1 large clove of garlic, pressed
2 teaspoons of gluten-free mustard
2 teaspoons of honey
pepper
Combine all dressing ingredients, mix well and season with pepper. Split broccoli into particles / florets. Boil water, add the broccoli and cook 3 minutes from the re-boil of the water. Drain. Chop broccoli into small pieces, it looks like rice. Wash tomatoes and radishes. Cut tomatoes in half and radish into slices and then in half. Mix vegetables together, add the dressing and mix again. Recipe from: the food club
I serve the salad with fried carp.