400 g pstrąga łososiowego
przyprawa do ryb bez glutaminianu sodu
1 czerwona papryka
1/2 żółtej papryki
sól, pieprz
450 g mrożonego szpinaku, liście
3 ząbki czosnku, zmiażdżony
sól
3 łyżki oliwy
2 - 3 łyżki wody
Pstrąga posyp przyprawą do ryb, włóż do lodówki na godzinę. paprykę umyj, pokrój w kostkę. Na pstrągu ułóż paprykę, dopraw solą i pieprzem. Zawiń rybę w folię aluminiową i piecz w piekarniku nagrzanym do 180 stopni Celsjusza z termoobiegiem przez 35 minut. 10 minut przed końcem pieczenia rozwiń folię i piecz rybę odkrytą. Na patelni rozgrzej oliwę, dodaj czosnek i smaż około półtorej minuty. Dodaj szpinak i wodę, duś wszystko 5 minut, dopraw solą. Podawaj rybę położoną na szpinaku.
Przyprawa do ryb zwiera: sól, czosnek, bazylię, gorczycę, imbir, tymianek, natkę pietruszki, rozmaryn, cebulę.
3 servings.
400 g salmon trout
fish seasoning of Kamis company, no monosodium glutamate
1 red bell pepper
1/2 yellow pepper
salt and pepper
450 g frozen spinach leaves
3 cloves of garlic, crushed
salt
3 tablespoons olive oil
2 - 3 tablespoons water
Sprinkle trout with fish seasoning, put in the fridge for an hour. Wash peppers, cut into cubes. Place peppers on the trout, season with salt and pepper. Wrap the fish in aluminum foil and bake in oven preheated to 180 degrees Celsius with air flow for 35 minutes. 10 minutes before end of cooking, open the foil and bake the fish half-open. In a skillet heat the oil, add the garlic and fry for about one and a half minutes. Add spinach and water, simmer all 5 minutes, season with salt. Serve the fish placed on the spinach.
Fish seasoning contains: salt, garlic, basil, mustard, ginger, thyme, parsley, rosemary, onion.