/scroll down to English version/
7 - 8 sztuk
500 g białego sera, mielony
2 bezglutenowe galaretki cytrynowe z cukrem na 500 ml
1 bezbarwna galaretka cytrusowa z cukrem na 500 ml
700 ml wrzącej wody
gorzka czekolada do dekoracji
Galaretki zalej wrzącą wodą, mieszaj, aż się rozpuści. Odstaw do schłodzenia. Do letniej galaretki dodaj biały ser i zmiksuj, aż uzyskasz gładką masę. Przelej masę serową do foremek, najlepiej silikonowych. Wstaw do lodówki na klika godzin, by serniki stężały. Przed podaniem foremkę na chwilę włóż do gorącej wody, by łatwo wyjąć sernik z foremki. Gotowe.
Zobacz także/See also:
Galaretki ze świeżych owoców. Fresh fruit jelly.
7 - 8 pieces
500 g white/cottage cheese, ground
2 gluten-free lemon jellies with sugar per 500 ml
1 colorless citrus jelly with sugar per 500 ml
700 ml boiling water
dark chocolate to decoration
Pour jelly with boiling water, stir until dissolved. Set aside to cool. Add the white cheese to the lukewarm jelly and blend until smooth. Pour cheese mass into molds, preferably silicone ones. Put in the fridge for a few hours to gel the cheesecakes. Before serving, put the mold in hot water for a while to easily remove the cheesecake from the mold.
500 g white/cottage cheese, ground
2 gluten-free lemon jellies with sugar per 500 ml
1 colorless citrus jelly with sugar per 500 ml
700 ml boiling water
dark chocolate to decoration
Pour jelly with boiling water, stir until dissolved. Set aside to cool. Add the white cheese to the lukewarm jelly and blend until smooth. Pour cheese mass into molds, preferably silicone ones. Put in the fridge for a few hours to gel the cheesecakes. Before serving, put the mold in hot water for a while to easily remove the cheesecake from the mold.