/scroll down to English version/
1/2 brokuła
2 piersi z kurczaka
2 garście świeżego szpinaku
125 g jeżyn
1/2 melona kantalupa
1/2 czerwonej cebuli
dressing
150 g naturalnego jogurtu kokosowego
1 łyżeczka octu jabłkowego
2 małe ząbki czosnku, przeciśnięty przez praskę
Wszystkie składniki dressingu połącz ze sobą, wymieszaj i odstaw.
Brokuł ugotuj, odcedź i podziel na cząstki. Kurczaka ugotuj z szczyptą soli, potem poszarp na kawałki.
Melona obierz, pokrój na cząstki. Cebulę pokrój w piórka.
Wszystkie składniki sałatki umieśc w głębokiej misce i delikatnie wymieszaj. Podawaj po 30 minutach.
1/2 broccoli
2 chicken breasts
2 handfuls of fresh spinach
125 g of blackberries
1/2 cantaloupe melon
1/2 red onion
dressing
150 g of natural coconut yogurt
1 teaspoon of apple cider vinegar
2 small cloves of garlic, presseed
Combine all dressing ingredients, mix and set aside.
Boil the broccoli, strain it and divide it into pieces. Boil the chicken with a pinch of salt, then shredd it into pieces.
Peel the melon and cut into pieces. Cut the onion into feathers.
Place all salad ingredients in a deep bowl and mix gently. Serve after 30 minutes.