/scroll down to the English version/
Przepis ze strony https://smacznapyza.blogspot.com/
8 szaszłyków
500 g wątróbki z kurczaka
2 - 3 gruszki
kilkanaście plastrów boczku, jeżeli są długie to przekrój na pół (200 g)
3 łyżeczki przyprawy kurczak złocisty firmy Kamis (skład: sól, papryka, gorczyca, czosnek, kolendra, kardamon, kurkuma, kozieradka, chili, imbir, cynamon, kmin rzymski, goździki, gałka muszkatołowa)
1 łyżeczka majeranku
3 łyżki oliwy
Wątróbkę osusz papierowym recznikiem, pokrój na mniejsze kawałki. Gruszkę pokrój na kawałki i owiń w boczek. Na patyczki nadziewaj na przemian wątróbkę i gruszkę. W małej miseczce wymieszaj oliwę, majeranek i przyprawę kurczak złocisty. szaszłyki wysmaruj oliwą z przyprawami. Smaż szaszłyki po 6 - 7 minut z każdej strony, aż gruszka będzie miękka. Jak obrócisz na drugą stronę szaszłyki, możesz przykryć patelnię by szaszłyki były soczyste.
8 skewers
500 g chicken liver
2 - 3 pears
over a dozen slices of bacon, if they are long, they cut in half (200 g)
3 teaspoons Golden Chicken Seasoning of Kamis Company (ingredients: salt, pepper, mustard, garlic, coriander, cardamom, turmeric, fenugreek, chili, ginger, cinnamon, cumin, cloves, nutmeg)
1 teaspoon marjoram
3 tablespoons oil
Dry liver with paper towel, cut into smaller pieces. Cut pear into pieces and wrap it in bacon. On the sticks, skewer (impale) liver and pear alternately. In a small bowl, mix oil, marjoram and golden chicken spice. Grease skewers with oil and spices. Sauté the skewers for 6 - 7 minutes on each side until the pear is soft. As you turn over skewers, you can cover the pan so that the skewers are juicy.
500 g chicken liver
2 - 3 pears
over a dozen slices of bacon, if they are long, they cut in half (200 g)
3 teaspoons Golden Chicken Seasoning of Kamis Company (ingredients: salt, pepper, mustard, garlic, coriander, cardamom, turmeric, fenugreek, chili, ginger, cinnamon, cumin, cloves, nutmeg)
1 teaspoon marjoram
3 tablespoons oil
Dry liver with paper towel, cut into smaller pieces. Cut pear into pieces and wrap it in bacon. On the sticks, skewer (impale) liver and pear alternately. In a small bowl, mix oil, marjoram and golden chicken spice. Grease skewers with oil and spices. Sauté the skewers for 6 - 7 minutes on each side until the pear is soft. As you turn over skewers, you can cover the pan so that the skewers are juicy.