200 g sera mozzarella, mini kulki
250 g pomidorów koktajlowych
1 - 2 łodygi selera naciowego, pokrojony w plastry
świeża mięta, listka
pieprz
drewniane patyczki (wykałaczki)
*Używam tylko produkty certyfikowane ze znakiem przekreślonego kłosa
Kulki mozzarella posyp świeżo zmielonym pieprzem. Na patyczki nadziewaj: miętę, pomidor i ser mozzarella lub połówkę pomidora, ser mozzarella i seler naciowy. Potem każdy patyk wbij w krakers. Gotowe.
150 g of gluten-free crackers
200 g mozzarella, mini balls
250 g cherry tomatoes
1 - 2 stalks celery, cut into slices
fresh mint leaf
ppeper
wooden sticks (toothpicks)
Sprinkle mozzarella balls with freshly ground pepper. Stick at(on) toothpicks: mint leaf, tomatoes and mozzarella cheese or half of tomato, mozzarela and celery. Then impact each stick into cracker. Done.
Przepis bierze udział w akcji Lekkie niskokaloryczne Święta oraz Sylwester. Klikając na baner przejdziesz do strony z informacjami o akcji.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz