10 - 12 sztuk
100 g mrożonego rabarbaru
250 g mrożonych truskawek
500 g jogurtu greckiego
4 łyżki miodu
Wszystkie składniki umieść w blenderze i miksuj aż wszystkie składniki będą dobrze połączone. Przelej masę do foremek na lody i wetknij patyczki. Wstaw do lodówki na 4 - 5 godzin. Wskazówka: Przed podaniem zanurz foremki na 10 - 15 sekund w ciepłej wodzie, by łatwo wyjąć lody z foremek.
10 - 12 pieces
100 g of frozen rhubarb
250 g of frozen strawberries
500 g of Greek yoghurt
4 tablespoons of honey
Add all ingredients to a blender and process until well combined. Pour blended smoothie into popsicles molds and insert a popsicle stick into the center. Freeze for 4 - 5 hours. TIP: Dip the molds in lukewarm water for 10 - 15 seconds to help the ice cream remove easily from the molds.