/scroll down to English version/
3 - 4 porcje
1 puszka tuńczyka w oleju
4 jajka
2 duże pomidory
1 mała główka sałaty masłowej
1/2 czerwonej cebuli
dressing
3 łyżki oliwy
2 łyżki soku z cytryny
1 łyżka wody
2 łyżeczki ostrej musztardy np. dijon
1 łyżeczka miodu
sól, pieprz do smaku
Wymieszaj składniki dressingu razem. Sałatę opłucz, osusz i podziel na cząstki, ułóż na talerzu. Jajka ugotuj na twardo. Na sałacie układaj pomidora pokrojonego w ćwiartki, jajka pokrojone w ćwiartki,
rozdrobniony tuńczyk, na samym wierzchu czerwoną cebulę pokrojoną w piórka. Polej dressingiem, podawaj po 30 minutach.
3 - 4 servings
1 can of tuna in oil
4 eggs
2 large tomatoes
1 small head of butter lettuce
1/2 red onion
dressing
3 tablespoons of olive oil
2 tablespoons of lemon juice
1 tablespoon of water
2 teaspoons of spicy mustard, e.g. Dijon
1 teaspoon of honey
salt, pepper to taste
Mix the dressing ingredients together. Rinse lettuce, dry and divide into pieces, arrange on a plate. Hard boil the eggs. On the lettuce put the tomato cut into quarters, the eggs cut into quarters, shredded tuna, on top red onion cut into feathers. Pour over the dressing, serve after 30 minutes.