4 - 5 porcje
1 duży brokuł
1 puszka ciecierzycy, 240 g
250 g ciemnego winogrona
50 g płatkow migdałów
1/2 dużej czerwonej cebuli, pokrojona w kostkę
tahni dressing
100 g tahini
2 łyżki wody
3/4 łyżki sosu tamari, bezglutenowy
2 łyżki soku z cytryny
3 łyżeczki syropu klonowego
1/2 łyżeczki curry
1/2 łyżeczki czosnku w proszku
1/4 łyżeczki mielonego kminu rzymskiego
szczypta soli
Brokuł podziel na różyczki, ugotuj w osolonej wodzie około 5- 6 minut. Odcedź, odstaw do ostygnięcia.
Wszystkie składniki dressingu umieść w małym słoiczku i wymieszaj dokładnie. W misce umieść brokuł, winogrono, płatki migdałów, ciecierzycę, czerwoną cebulę i dressing, wymieszaj. Podawaj po 30 minutach.
4 - 5 servings
1 large broccoli
1 can of chickpeas, 240 g
250 g dark grapes
50 g almond flakes
1/2 large red onion, diced
tahni dressing
100 g tahini
2 tablespoons water
3/4 tablespoon tamari sauce, gluten-free
2 tablespoons lemon juice
3 teaspoons maple syrup
1/2 teaspoon curry
1/2 teaspoon garlic powder
1/4 teaspoon ground cumin
pinch of salt
Broccoli split into florets, cook in salted water for about 5-6 minutes. Drain, leave to cool.
Place all dressing ingredients in a small jar and mix thoroughly. Put in the bowl broccoli, grape, almond flakes, chickpeas, red onion and dressing, mix. Serve after 30 minutes.
1 large broccoli
1 can of chickpeas, 240 g
250 g dark grapes
50 g almond flakes
1/2 large red onion, diced
tahni dressing
100 g tahini
2 tablespoons water
3/4 tablespoon tamari sauce, gluten-free
2 tablespoons lemon juice
3 teaspoons maple syrup
1/2 teaspoon curry
1/2 teaspoon garlic powder
1/4 teaspoon ground cumin
pinch of salt
Broccoli split into florets, cook in salted water for about 5-6 minutes. Drain, leave to cool.
Place all dressing ingredients in a small jar and mix thoroughly. Put in the bowl broccoli, grape, almond flakes, chickpeas, red onion and dressing, mix. Serve after 30 minutes.