3 porcje
800 g arbuza, bez skóry i bez pestek
sok z 1 1/2 cytryny
2 - 3 łyżeczki cukru
300 ml wody gazowanej
kostki lodu
Blendujemy arbuz z wodą,sokiem z cytryny i cukrem. Odstawiamy na minimum 30 minut do lodówki. Przelewamy w pucharki i dodajemy kostki lodu. Można udekorować listkami mięty.
3 servings
800 g of watermelon, without skin and without seeds
1 1/2 lemon juice
2 - 3 teaspoons sugar
300 ml sparkling water
ice cubes
Blend watermelon with water, lemon juice and sugar. Leave it for a minimum of 30 minutes in the fridge. Transfer into cups and add ice cubes. You can decorate with mint leaves.
800 g of watermelon, without skin and without seeds
1 1/2 lemon juice
2 - 3 teaspoons sugar
300 ml sparkling water
ice cubes
Blend watermelon with water, lemon juice and sugar. Leave it for a minimum of 30 minutes in the fridge. Transfer into cups and add ice cubes. You can decorate with mint leaves.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz