/scroll down to English version/
10 małych ziemniaków
8 rzodkiewek
3 łyżki posiekanego szczypiorku
3 płaskie łyżki bezglutenowego majonezu
2 płaskie łyżki jogurtu greckiego
Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Odstaw do ostygnięcia. Obierz i pokrój na ćwiartki. Rzodkiewki umyj, pokrój na ćwiartki. W misce umieść ziemniaki, pokrojoną rzodkiewkę, szczypiorek, dodaj majonez i jogurt. Wszystko wymieszaj. Podawaj po pół godziny.
10 small potatoes
8 radishes
3 tablespoons of chopped chives
3 flat spoons of gluten free mayonnaise
2 flat tablespoons of Greek yogurt
Boil potatoes in jackets. Set aside to cool. Peel and cut into quarters. Wash the radishes and cut into quarters. Put potatoes, radish, chives in a bowl, add mayonnaise and yogurt. Mix everything up. Serve after half an hour.