/scroll down to English version/
3 porcje4 małe ugotowane, buraczki, pokrojone w małe kawąłki
4 rzodkiewki, pokrojone w ósemki
3 garście rukoli
100 g sera koziego
pestki dyni do posypania
dressing
4 łyżki oliwy
sok z 1/2 cytryny
2 łyżeczki musztardy
2 łyżeczki miodu
sól i pieprz do smaku
Wszystkie składniki dresingu połącz i wytrząśnij. Na półmisku umieść rukolę, na to buraczki, ser kozi i rzodkiewkę. Posyp pestkami dyni i skrop dressingiem.
3 servings
4 small boiled beetroots, cut into small pieces
4 radishes, cut into eighths
3 handfuls of arugula
100 g of goat cheese
pumpkin seeds for sprinkling
dressing
4 tablespoons of flax oil
1/2 lemon juice
2 teaspoons of mustard
2 teaspoons of honey
salt and pepper to taste
Combine all dressing ingredients and shake. Place arugula, beetroot, goat cheese and radish on the platter. Sprinkle with pumpkin seeds and drizzle with dressing.