/scroll down to the English version/
2 porcje
1 1/2 dużego ogórka
1/3 czerwonej cebuli
2 łyżki posiekanego koperku
1 łyżeczka ziaren gorczycy
2 łyżki oleju z lnu
1 1/2 łyżki octu jabłkowego
1 1/2 łyżeczki syropu z agawy
szczypta soli
pieprz do smaku
Ogórka obierz, pokrój w cienkie plasterki. Cebule pokrój w piórka. W misce wymieszaj oliwę, ocet jabłkowy, syrop klonowy, dodaj ogórka, cebulę i gorczycę. Wszystko wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj po 15 minutach.
2 servings
1 1/2 large cucumber
1/3 red onion
2 tablespoons chopped dill
1 teaspoon mustard seeds
2 tablespoons flax oil
1 1/2 tablespoons apple cider vinegar
1 1/2 teaspoon agave syrup
pinch of salt
pepper to taste
Peel cucumber, cut into thin slices. Cut onions into feathers. In a bowl, mix oil, apple cider vinegar, maple syrup, add cucumber, onion and mustard seeds. Mix everything. Season with salt and pepper. Serve after 15 minutes.
1 1/2 large cucumber
1/3 red onion
2 tablespoons chopped dill
1 teaspoon mustard seeds
2 tablespoons flax oil
1 1/2 tablespoons apple cider vinegar
1 1/2 teaspoon agave syrup
pinch of salt
pepper to taste
Peel cucumber, cut into thin slices. Cut onions into feathers. In a bowl, mix oil, apple cider vinegar, maple syrup, add cucumber, onion and mustard seeds. Mix everything. Season with salt and pepper. Serve after 15 minutes.