10 pałek kurczaka, podudzia
1 1/2 łyżeczki soli
1 1/2 łyżeczki pieprzu
1 1/3 łyżeczki czosnku granulowanego
1 łyżka cebuli w proszku
1 łyżka suszonej natki pietruszki
1 łyżeczka suszonej bazylii
1 łyżeczka suszonego tymianku
1 1/2 łyżeczki wędzonej papryki
1/4 łyżeczki pieprzu cayenne
2 1/2 łyżeczki sezamu
W foliowym worku umieść wszystkie przyprawy, sezam i zioła, dodaj podudzia kurczaka. Dokładnie wytrząśnij. Przełóż kurczaka na blachę wyłożoną pergaminem. Wstaw kurczaka do piekarnika nagrzanego do 200 stopni Celsjusza z termoobiegiem. Piecz 20 minut, obróć podudzia i piecz kolejne 10 minut.
10 chicken drumsticks
1 1/2 teaspoon salt
1 1/2 teaspoon pepper
1 1/3 teaspoon granulated garlic
1 tablespoon onion powder
1 tablespoon dried parsley
1 teaspoon dried basil
1 teaspoon dried thyme
1 1/2 teaspoon smoked pepper
1/4 teaspoon cayenne pepper
2 1/2 teaspoons sesame
Put all spices, sesame and herbs in a plastic bag, add chicken drumsticks. Toss well. Transfer the chicken to a baking tray lined with parchment. Put the chicken in the oven preheated to 200 Celsius degrees with air flow. Bake 20 minutes, turn the drumsticks and bake 10 minutes more.
1 1/2 teaspoon salt
1 1/2 teaspoon pepper
1 1/3 teaspoon granulated garlic
1 tablespoon onion powder
1 tablespoon dried parsley
1 teaspoon dried basil
1 teaspoon dried thyme
1 1/2 teaspoon smoked pepper
1/4 teaspoon cayenne pepper
2 1/2 teaspoons sesame
Put all spices, sesame and herbs in a plastic bag, add chicken drumsticks. Toss well. Transfer the chicken to a baking tray lined with parchment. Put the chicken in the oven preheated to 200 Celsius degrees with air flow. Bake 20 minutes, turn the drumsticks and bake 10 minutes more.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz