/scroll down to english version/
3 porcje2 piersi z kurczaka, pokrojona w kawałki
1 brokuł
200 ml kaszy jaglanej
400 ml wody
1 cebula, pokrojona w kostkę
3 małe ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę
sól i pieprz do smaku
1 1/2 łyżeczki oregano
4 łyżki oliwy
Ugotuj brokuł, odcedź i podziel na cząstki.
Kaszę jaglaną ugotuj z szczyptą soli i 400 ml wody, około 15 minut.
Na patelni podgrzej 2 łyżki oliwy, dodaj cebulę i czosnek, podsmaż przez chwilę, dodaj kurczaka i smaż około 15 minut, dopraw solą, pieprzem i oregano. Dodaj ugotowaną kaszę jaglaną i resztę oliwy, smaż jeszcze 2 minuty wszystko mieszając od czasu do czasu. Na koniec dodaj ugotowany brokuł, delikatnie wymieszaj i podawaj od razu.
3 servings
2 chicken breasts, cut into pieces
1 broccoli
200 ml of millet
400 ml of water
1 onion, diced
3 small cloves of garlic, pressed
salt and pepper to taste
1 1/2 teaspoons of oregano
4 tablespoons of oil
Boil the broccoli, strain it and divide it into wedges.
Cook the millet with a pinch of salt and 400 ml of water, about 15 minutes.
In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, add the onion and garlic, fry for a while, add the chicken and fry for about 15 minutes, season with salt, pepper and oregano. Add the cooked millet and rest of the oil. fry for 2 more minutes, stirring from time to time. Finally, add the cooked broccoli, mix gently and serve immediately.
Cook the millet with a pinch of salt and 400 ml of water, about 15 minutes.
In a frying pan, heat 2 tablespoons of olive oil, add the onion and garlic, fry for a while, add the chicken and fry for about 15 minutes, season with salt, pepper and oregano. Add the cooked millet and rest of the oil. fry for 2 more minutes, stirring from time to time. Finally, add the cooked broccoli, mix gently and serve immediately.