/scroll down to English version/
1/2 główki czerwonej kapusty
1/2 łyżeczki soli
2 marchewki
1 duże jabłko
1 por, biała i jasnozielona część
3 łyżki bezglutenowego majonezu
Kapustę poszatkuj cienko, posyp solą, wymieszaj i odstaw na półtorej godziny by kapusta zmiękła.
Przelej dwa razy wodą, osusz.
Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce. Por pokrój w plasterki i rozdrobnij. Jabłko zetrzyj na tarce.
W misce wymieszaj kapustę, por, marchewkę i jabłko. Dodaj majonez, wymieszaj. Podawaj po godzinie.
1/2 head of red cabbage
1/2 teaspoon of salt
2 carrots
1 large apple
1 leek, white and light green part
3 tablespoons of gluten-free mayonnaise
Slice cabbage thinly, sprinkle with salt, mix and set aside for an hour and a half to soften the cabbage. Pour twice with water, dry.
Peel carrots and grate them. Slice leek and crush it. Grate the apple. In a bowl, combine cabbage, leek, carrot, and apple. Add mayonnaise, mix. Serve after an hour.