/scroll down to English version/
500 g gotowanych buraczków
1/2 cebuli, obrana
3 kiszone ogórki
1 duże jabłko, obrane
2 łyżki oleju lnianego
1 łyżka octu jabłkowego
pieprz do smaku
ogórek kiszony do dekoracji, pokrojony w plasterki
Buraczki, cebulę, jabłko i ogórki kiszone zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Dodaj oliwę, ocet jabłkowy i dopraw pieprzem. Wymieszaj, odstaw do lodówki na godzinę. Podawaj schłodzoną.
500 g boiled beetroot
1/2 onion, peeled
3 pickled cucumbers
1 large apple, peeled
2 tablespoons flax oil
1 tablespoon apple cider vinegar
pepper to taste
pickled cucumber for decoration, sliced
Grate beetroot, onion, apple and pickled cucumbers using large meshes. Add olive oil, apple cider vinegar and season with pepper. Stir, set aside in the fridge for an hour. Serve chilled.