Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.

niedziela, 3 września 2023

Baton czekoladowy z bakaliami. Chocolate bar with nuts and dried fruit.

 


/scroll down to English version/

200 g deserowej czekolady
kilkanaście daktyli
bezglutenowe masło orzechowe
orzechy włoskie, drobno posiekane

Na blaszce wyłożonej pergaminem rozłóż daktyle.
Czekoladę rozpuść na kąpieli wodnej. Polej nią daktyle. Na wierzch rozłóż masło orzechowe i posyp orzechami. Wstaw do lodówki na 2 godziny. Połam na kawałki przed podaniem.

200 g of dark chocolate
several dates
gluten-free peanut butter
walnuts, finely chopped

Place dates on a baking sheet lined with parchment paper.
Melt the chocolate on a water bath. Pour it over the dates. Spread peanut butter on top and sprinkle with nuts. Put in the fridge for 2 hours. Break it into pieces before serving.







Brak komentarzy: