/scroll down to English version/
2 porcje
6 jajek
2 łyżki oliwy
sól do smaku
1 dojrzałe awokado
2 bezglutenowe tortille
Na patelni rozgrzej oliwę, wlej roztrzepane jajka, dopraw solą i smaż kilka minut ciągle mieszając. Awokado obierz i pokrój w kostkę. Na tortilli umieść jajecznicę i awokado, zawiń. Podawaj od razu.
2 serwings
6 eggs
2 tablespoons oil
salt to taste
1 ripe avocado
2 gluten-free tortillas
Heat oil in a frying pan, pour beaten eggs, season with salt and fry few minutes, stirring constantly. Peel the avocado and dice. Put scrambled eggs and avocado on tortilla, wrap. Serve immediately.
6 eggs
2 tablespoons oil
salt to taste
1 ripe avocado
2 gluten-free tortillas
Heat oil in a frying pan, pour beaten eggs, season with salt and fry few minutes, stirring constantly. Peel the avocado and dice. Put scrambled eggs and avocado on tortilla, wrap. Serve immediately.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz