3 - 4 porcje
4 czerwone papryki
2 młode marchewki
150 g brązowego ryżu
½ czerwonej cebuli
2 ząbki czosnku
400 g świeżego łososia
pęczek natki pietruszki
żółty ser
czerwona ostra papryka
1 łyżka oliwy
¼ szklanki białego wytrawnego wina
1 łyżka oliwy
¼ szklanki białego wytrawnego wina
Ryż
gotować w osolonej wodzie przez 35 minut. Papryki oczyścić i przekroić
na połowę. Łososia pokroić na kawałki i usmażyć na łyżce oleju. Dodać
pokrojoną w piórka czerwoną cebulę i czosnek oraz ugotowany brązowy ryż.
Do całości dodać wino i gotować aż płyn odparuje. Dodać startą na tarce
marchew, zieloną pietruszkę i wymieszać. Faszerować papryki ryżem z
łososiem, posypać żółtym serem i czerwoną ostrą papryką. Wstawić do
nagrzanego piekarnika do 160 C i zapiekać 25 minut.
Pomysł na
faszerowaną paprykę wzięłam ze strony http://smakialzacji.blogspot.com/. Wprowadziłam kilka zmian, dodałam więcej ryżu i łososia.
3 - 4 servings
4 red peppers
2 young carrots, grated on large mesh
150 g of brown rice
½ red onion
2 cloves of garlic
400 g fresh salmon
bunch of parsley
yellow cheese
red hot pepper powder
1 tablespoon olive oil
¼ glassful dry white wine
Cook rice in water with 2 pinches of salt, 35 minutes. Clean peppers and cut in half. Cut the salmon into pieces and fry in a tablespoon of oil. Add the chopped red onion, garlic and cooked brown rice. Add the wine and cook until the liquid has evaporated. Add grated carrots, green parsley and mix. Stuff peppers with rice and salmon, sprinkle with cheese and red hot peppers. Put peppers into the preheated oven to 160 C and bake for 25 minutes.
The recipe of stuffed peppers I found on the website http://smakialzacji.blogspot.com/. I brought a few changes, I added more rice and salmon.
3 - 4 servings
4 red peppers
2 young carrots, grated on large mesh
150 g of brown rice
½ red onion
2 cloves of garlic
400 g fresh salmon
bunch of parsley
yellow cheese
red hot pepper powder
1 tablespoon olive oil
¼ glassful dry white wine
Cook rice in water with 2 pinches of salt, 35 minutes. Clean peppers and cut in half. Cut the salmon into pieces and fry in a tablespoon of oil. Add the chopped red onion, garlic and cooked brown rice. Add the wine and cook until the liquid has evaporated. Add grated carrots, green parsley and mix. Stuff peppers with rice and salmon, sprinkle with cheese and red hot peppers. Put peppers into the preheated oven to 160 C and bake for 25 minutes.
The recipe of stuffed peppers I found on the website http://smakialzacji.blogspot.com/. I brought a few changes, I added more rice and salmon.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz