4 porcje. koszt 20 zł. (scroll down to the English version)
500g mielonej wołowiny, lub pokrojona w kostkę
2 marchewki
1 + 1/2 cebuli
2 duże ząbki czosnku
1 czerwona słodka papryka
1 papryczka chili
1 puszka (400 g) pomidorów w zalewie (rozdrobnić przed podaniem do potrawy)
1 puszka (240 g bez zalewy) czerwonej fasoli
80 g kukurydzy, opcjonalnie
3 łyżki oliwy
1 łyżeczka suszonego tymianku
350 - 400 ml rosołu bezglutenowego
sól, pieprz, szczypta kminu rzymskiego
Paprykę chili przekrój wzdłuż, usuń pestki i drobno posiekaj. Na rozgrzanym oleju podsmaż mięso do lekkiego zarumienienia. Dodaj drobno posiekaną cebulę i czosnek, następnie pokrojone w kostkę marchewki, paprykę słodką i chilli. Po 7 minutach wlej pomidory razem z zalewą. Zalej rosołem, dodaj tymianek, dopraw solą i pieprzem. Duś pod przykryciem około 40 minut na małym ogniu. Fasolę i kukurydzę odsącz na sitku, dodaj do potrawy, gotuj razem jeszcze 10 minut.
4 servings.
500g minced beef
2 carrots
1 +1/2 onions
2 large cloves of garlic
1 red sweet peppers
1 chilli
1 can (400 g) tomatoes in sauce (crushed/blend)
1 can (240 g without sauce) red beans
80 g of corn, optionally
3 tablespoons olive oil
1 teaspoon dried thyme
350 - 400 ml broth gluten-free
salt, pepper, a pinch of cumin
Cut along the chili peppers, remove seeds and finely chop. Fry in hot oil beef until slightly browned meat. Add finely chopped onion and garlic, then diced carrots, diced sweet peppers and diced chilli. After 7 minutes, pour the tomatoes with the sauce. Pour the broth, add the thyme and season with salt and pepper. Simmer dish covered for about 40 minutes on low heat. Drain the beans and the corn, add to the dish, cook all 10 minutes more.
500g minced beef
2 carrots
1 +1/2 onions
2 large cloves of garlic
1 red sweet peppers
1 chilli
1 can (400 g) tomatoes in sauce (crushed/blend)
1 can (240 g without sauce) red beans
80 g of corn, optionally
3 tablespoons olive oil
1 teaspoon dried thyme
350 - 400 ml broth gluten-free
salt, pepper, a pinch of cumin
Cut along the chili peppers, remove seeds and finely chop. Fry in hot oil beef until slightly browned meat. Add finely chopped onion and garlic, then diced carrots, diced sweet peppers and diced chilli. After 7 minutes, pour the tomatoes with the sauce. Pour the broth, add the thyme and season with salt and pepper. Simmer dish covered for about 40 minutes on low heat. Drain the beans and the corn, add to the dish, cook all 10 minutes more.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz