/scroll down to the English version
2 porcje
2/3 szklanki kaszy jaglanej (120 g)
200 ml mleka kokosowego, minimum 80 %
200 ml mleka kokosowego, minimum 80 %
350 ml wody
2 łyżki syropu z agawy
2 łyżki syropu z agawy
szczypta soli
1/2 łyżeczki cynamonu
borówki i miechunka do posypania
Kaszę jaglaną wsyp do garnka, wypłucz 2 razy zmieniając wodę. Wylej wodę z płukania, wlej mleko kokosowe i wodę, wymieszaj i gotuj pod przykryciem. Ustaw garnek na najmniejszym palniku, zmniejszyć ogień do minimum i gotować pod przykryciem przez ok. 20 minut. Dodaj syrop z agawy i cynamon, wymieszaj.
Ugotowaną kaszę jaglaną przełóż do misek, posyp borówkami i miechunką.
Ugotowaną kaszę jaglaną przełóż do misek, posyp borówkami i miechunką.
Uwaga. Kaszę jaglaną po ugotowaniu możesz zblendować.
2 servings
2/3 cup of millet groats (120 g)
200 ml coconut milk, minimum 80%
350 ml of water
2 tablespoons of agave syrup
2/3 cup of millet groats (120 g)
200 ml coconut milk, minimum 80%
350 ml of water
2 tablespoons of agave syrup
pinch of salt
1/2 teaspoon cinnamon
blueberries and goldenberries to sprinkling
Rinse millet twice, changing the water. Pour water of the rinse out, add coconut milk and water, mix and cook under cover. Place the pot on the smallest burner, reduce the heat to a minimum and cook for about 20 minutes. Add agave syrup, salt and cinnamon, mix.
Transfer cooked millet porridge into bowls, sprinkle with blueberries and goldenberries.
Attention. Millet after cooking, you can blend.
1/2 teaspoon cinnamon
blueberries and goldenberries to sprinkling
Rinse millet twice, changing the water. Pour water of the rinse out, add coconut milk and water, mix and cook under cover. Place the pot on the smallest burner, reduce the heat to a minimum and cook for about 20 minutes. Add agave syrup, salt and cinnamon, mix.
Transfer cooked millet porridge into bowls, sprinkle with blueberries and goldenberries.
Attention. Millet after cooking, you can blend.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz