Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.

wtorek, 14 lipca 2015

Przekąska - melon i kiełki z szynką. Appetizer - melon and sprouts wrapped in ham.



1 melon, użyłam miodowy
200 g (18 plastrów) bezglutenowej szynki Szwarcwaldzkiej
50 g kiełków brokuła lub soczewicy

Melona obierz, pokrój w kliny. Każdy kawałek melona i odrobinę kiełek zawiń w plaster szynki. Przekąskę wstaw do lodówki na godzinę do schłodzenia. 
Przepisy na inne przekąski znajdziesz we wpisach z etykietą PRZEKĄSKI.

1 melon, I used honey
200 g (18 slices) of gluten-free Black Forest ham
50 grams of broccoli sprouts or lentils sprouts
 

Peel melon, cut into wedges. Wrap each melon wedge and a little sprout in a slice of ham. Put appetizer in the fridge for an hour to cool.
Recipes of other snacks you can find in the posts with the label APPETIZER.