Treści umieszczone na stronie są tylko informacją, a nie poradą medyczną czy dietetyczną. Jakiekolwiek zmiany żywieniowe wprowadziłam na własną odpowiedzialność. Jeśli masz problemy ze zdrowiem, to zasięgnij pomocy uprawnionego specjalisty.
sobota, 17 grudnia 2016
Koktajl z kaki i jarmużem. Kale persimmon smoothie.
2 porcje
150 ml wody mineralnej
1 + 1/2 banana
1 dojrzałe kaki (persymona, sharon, hurma)
3 garście świeżego jarmużu
W blenderze umieść jarmuż i dodaj wodę mineralną, zmiksuj. Dodaj pokrojone w kawałki kaki i pokrojonego banana, zmksuj ponownie. Podawaj zaraz po przygotowaniu.
2 servings
150 ml of water
1 + 1/2 bananas
1 ripe persimmon
3 handfuls of fresh kale
In a blender, place kale and add mineral water, blend. Add chopped kaki and sliced banana, blend again. Serve immediately after preparation.
Subskrybuj:
Posty (Atom)