środa, 24 sierpnia 2016

Surówka z ogórka i rzodkiewki. Cucumber radish salad.


2 porcje (scroll down to the English version)
4 ogórki gruntowe (lub 1 1/2 ogórka szklarniowego)
6 rzodkiewek
3 łyżki posiekanej zielonej cebulki (szczypiorku)
1 1/2 łyżeczki czarnego sezamu
sól i pieprz do smaku

dressing
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu jabłkowego
1 łyżeczka cukru trzcinowego

Wszystkie składniki dressingu umieść w małym słoiczku i wytrząsaj aż wszystkie składniki dobrze się połączą. Ogórki umyj, obierz i pokrój w plasterki. Rzodkiewki umyj i pokrój w plasterki. W misce umieść ogórki i rzodkiewką, dopraw solą i pieprzem,wymieszaj i odstaw na 15 minut.  Do ogórków dodaj zieloną cebulkę, sezam i dressing, dokładnie wymieszaj i podawaj po 30 minutach. 

Polecam I recommend: Mizeria. Cucumber dill salad.

2 servings 
4 groubd cucumbers (or 1 1/2 greenhouse cucumber)
6 radishes
3 tablespoons chopped green onions (chives)
1 1/2 teaspoon black sesame seeds
salt and pepper to taste

dressing
2 tablespoons olive oil
1 tablespoons apple cider vinegar
1 teaspoon cane sugar

All dressing ingredients, place in a small jar and shaken until all ingredients well blended. Wash cucumbers, peel and cut into slices. Wash radishes and cut into slices. In a bowl, place the cucumbers and the radishes, season with salt and pepper, mix well and set aside for 15 minutes. To cucumbers, add green onions, sesame seeds and dressing, mix well and serve after 30 minutes.



Prześlij komentarz