poniedziałek, 8 sierpnia 2016

Brzoskwiniowo imbirowy drink. Peach ginger drink.


3 porcje
4 dojrzałe brzoskwinie, pokrojone w kliny
80 ml białego rumu
80 ml soku pomarańczowego
sok z 1 limonki
2 łyżki cukru lub ksylitolu
1 łyżeczka startego imbiru

Wszystkie składniki umieść w blenderze i zmiksuj na gładką masę. 

3 servings
4 ripe peaches, cut into wedges
80 ml of white rum
80 ml of orange juice
juice of 1 lime
2 tablespoons sugar or
xylitol
1 teaspoon grated ginger

All the ingredients, place in a blender and blend until smooth.


Polecam / I recommend



Drink curacao. Curacao drink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drink malinowo cytrynowy. Raspberry lemon drink.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ogórkowy Cooler. Cucumber Gin Cooler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grejpfrutowy drink. Grapefruit drink.

 

 

 

 

 

 

Prześlij komentarz