scroll down to English version
2 porcje
2 gruszki
sok z cytryny
2 łyżki cukru trzcinowego
1 łyżka cynamonu
jogurt kokosowy lub naturalny
Gruszki umyj, przekrój na pół, usuń gniazdo z pestkami. Skrop sokiem z cytryny. Cukier wymieszaj z cynamonem. Wnętrze gruszki posyp cukrem z cynamonem. Gruszki piecz w nagrzanym do 170 stopni Celsjusza piekarniku z teroobiegiem, piecz 20 - 30 minut, aż cukier się zacznie karmelizować.
Przed podaniem udekoruj jogurtem.
2 servings
2 pears
lemon juice
2 tablespoons of cane sugar
1 tablespoon of cinnamon
coconut or natural yogurt
Wash pears, cut them in half and remove the pits. Sprinkle with lemon juice. Mix sugar with cinnamon. Sprinkle the inside of the pear with sugar and cinnamon. Bake the pears in preheated oven to 170 degrees Celsius with air flow, for 20 - 30 minutes, until the sugar starts to caramelize.
Garnish with yogurt before serving.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz