/scroll down to English version/
2 porcje
plastry salami
4 jajka
świeży szpinak
sól i pieprz do smaku
4 kokilki
Boki i dno kokilki wyłóż plastrami salami, włóż do połowy wysokości szpinak, wbij jajko, dopraw solą i pieprzem. Wstaw do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni Celsjusza z termoobiegiem i piecz 14 - 16 minut.
2 portions
salami slices
4 eggs
fresh spinach
salt and pepper to taste
4 chocolates
Line the sides and bottom of the ramekines with slices of salami, put spinach up to half height, beat the egg, season with salt and pepper. Put in a preheated oven to 180 degrees Celsius with air flow and bake for 14 - 16 minutes.
salami slices
4 eggs
fresh spinach
salt and pepper to taste
4 chocolates
Line the sides and bottom of the ramekines with slices of salami, put spinach up to half height, beat the egg, season with salt and pepper. Put in a preheated oven to 180 degrees Celsius with air flow and bake for 14 - 16 minutes.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz