Przepraszam za błędy ortograficzne i interpunkcyjne, język polski nie jest moją mocną stroną.
I'm sorry for mistakes. English is not my mother language.

sobota, 8 września 2018

Ogórkowo-szpinakowe Limeade z nasionami chia. Cucumber Spinach Limeade with Chia Seeds.


/scroll down to the English version/
2 szklanki
1/2 ogórka k, obrane i pokrojone w duże kawałki
1/2 szklanki szpinaku
(30 g)
2 duże limonki
2 - 3 łyżki syropu z agawy (lub miodu)
2 łyżki nasion chia

400 ml wody

W blenderze umieść ogórek, szpinak, sok z limonki, miód i wodę. Zblenduj, aż dobrze połączą się składniki. Odstaw na 10 minut.
Wsyp po 1 łyżce nasion chia do dwóch szklanek. 
Wlej płyn z blendera przez drobne sitko do szklanek z chia, dzieląc równo między obie szklanki.
Przechowuj w lodówce przez 30 minut, aby nasiona chia trochę urosły, a następnie podawaj z lodem.

Przepis ze strony https://sweetphi.com/.

2 glasses
1/2 cucumber, peeled and cut in large pieces
1/2 cup baby spinach (30 g)
2 large limes, juiced
2 - 3 tablespoons agave syrup (or honey)
2 tablespoons chia seeds

400 ml water

In a blender combine cucumber, spinach, lime juice, agave and 2 cups of water. Bend until well combined. Set aside for 10 minutes.

Sprinkle 1 tablespoon chia seeds each into two glasses.
Pour blender liquid through a strainer, over the chia seed glasses, dividing evenly between both glasses.
Refrigerate for 30 minutes so that the chia seeds plump up a little, then serve over ice.
Recipe from the site https://sweetphi.com/


Brak komentarzy: