dla 3 osób (scroll down to the English version)
6 - 7 średniej wielkości ziemniaki
1 zielony ogórek
7 - 8 gałązek świeżego kopru, posiekany
2 opakowania sosu sałatkowego koperkowo - ziołowego (skład: koperek, gorczyca, natka pietruszki, szczypiorek, cebula, szpinak, pieprz, kurkuma, sok z cytryny) może zawierać śladowe ilości glutenu, mój przepis na dressing http://margaretglutenfree.blogspot.com/2015/04/dressing-koperkowo-zioowy-oraz-woski.html
4 + 1/2 łyżki oliwy
4 + 1/2 łyżki wody
6 - 7 średniej wielkości ziemniaki
1 zielony ogórek
7 - 8 gałązek świeżego kopru, posiekany
2 opakowania sosu sałatkowego koperkowo - ziołowego (skład: koperek, gorczyca, natka pietruszki, szczypiorek, cebula, szpinak, pieprz, kurkuma, sok z cytryny) może zawierać śladowe ilości glutenu, mój przepis na dressing http://margaretglutenfree.blogspot.com/2015/04/dressing-koperkowo-zioowy-oraz-woski.html
4 + 1/2 łyżki oliwy
4 + 1/2 łyżki wody
Ziemniaki
umyj, ugotuj nieobrane w osolonej wodzie. Odstaw do ostygnięcia. Zimne ziemniaki obierz, pokrój w plastry i na
połówki. Koper posiekaj. Ogórek obierz, pokrój w plasterki. Ziemniaki,
ogórek i koperek wymieszaj w misce. Sos sałatkowy połącz z oliwą i wodą,
dodaj do warzyw 20 minut przed podaniem. Wszystko wymieszaj delikatnie.
Gotowe.
3 servings
6 - 7 medium potatoes
1 cucumber
7 - 8 sprigs of fresh dill, chopped
2 packages of her dill salad dressing of Knorr comapny (composition: dill, mustard, parsley, chives, onions, spinach, pepper, turmeric, lemon juice) may contain trace amounts of gluten, my dressing recipe: http://margaretglutenfree.blogspot.com/2015/04/dressing-koperkowo-zioowy-oraz-woski.html
4 + 1/2 tablespoons of olive oil
4 + 1/2 tablespoons of water
Wash potatoes, cook unpeeled in salted water. Set aside to cool. Peel the cold potatoes, cut into slices and half. Chop the dill. Peel the cucumber, cut into slices. Mix potatoes, cucumber and dill in a bowl. Combine the salad dressing with oil and water, add the dressing to the vegetables 20 minutes before serving. Gently mix everything. Done.
6 - 7 medium potatoes
1 cucumber
7 - 8 sprigs of fresh dill, chopped
2 packages of her dill salad dressing of Knorr comapny (composition: dill, mustard, parsley, chives, onions, spinach, pepper, turmeric, lemon juice) may contain trace amounts of gluten, my dressing recipe: http://margaretglutenfree.blogspot.com/2015/04/dressing-koperkowo-zioowy-oraz-woski.html
4 + 1/2 tablespoons of olive oil
4 + 1/2 tablespoons of water
Wash potatoes, cook unpeeled in salted water. Set aside to cool. Peel the cold potatoes, cut into slices and half. Chop the dill. Peel the cucumber, cut into slices. Mix potatoes, cucumber and dill in a bowl. Combine the salad dressing with oil and water, add the dressing to the vegetables 20 minutes before serving. Gently mix everything. Done.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz