krakersy bezglutenowe*
1 duża kalarepa (24 przekąski)
bezglutenowa kiełbasa salami,
żółty ser, pokrojony w kostkę
pesto brokułowe (przepis - tutaj)
kilka rzodkiewek, pokrojone w plastry
Krakersy podziel na połówki. Kalarepę obierz, pokrój w duże kostki. Plasterki salami złóż na ćwiartki. Na każdą połówkę krakersa nałóż łyżeczkę pesto, salami, żółty ser, ponownie salami, kalarepę i na górze plasterek rzodkiewki.
gluten-free crackers *
1 large kohlrabi (24 appetizers)
gluten-free salami sausage,
cheese, diced
broccoli pesto (recipe - here)
a few of radishes, sliced
Cut crackers in half. Peel kohlrabi, cut into large cubes. Fold slices of salami into quarters. On each half of cracker put a teaspoon of pesto, then salami, cheese, salami again, kohlrabi and on top a slice of radish.
Zobacz także / See also:
Przekąski - koreczki warzywne z mozzarellą.
Appetizer - vegetable snacks with mozzarella.
Przepis bierze udział w akcji Zdrowa Przekąska, klikając na obrazek przejdziesz do strony z przepisami biorącymi udział w akcji.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz