/scroll down to the English version/
3 porcje
3 pieczone lub ugotowane buraki
250 g ciecierzycy z puszki
3 ogórki kiszone
1 mała czerwona cebula
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
trochę pokruszonego sera koziego, opcjonalnie, nie dodałam
sos
1 łyżka musztardy
1/2 łyżeczki syropu z agawy
2 łyżki soku z cytryny
4 łyżki oliwy z oliwek lub olej lniany
sól i pieprz do smaku
Wszystkie składniki dresingu dokładnie wymieszaj.
Buraki, ogórki pokrój w kostkę. Cebulę w piórka.
Wymieszaj wszystkie składniki sałatki oprócz sera.
Dodaj sos i jeszcze raz delikatnie wymieszaj.
Posyp pokruszonym twarogiem kozim.
3 servings
3 baked or boiled beets
250 g canned chickpeas
3 pickled cucumbers
1 small red onion
2 tablespoons chopped parsley
a little crumbled goat cheese, optional, I didn't add
sauce
1 tablespoon mustard
1/2 teaspoon agave syrup
2 tablespoons lemon juice
4 tablespoons olive oil or flax oil
salt and pepper to taste
Mix all components of the dressing thoroughly.
Cut beetroots and cucumber into cubes. Cut onions in feathers.
Mix all the ingredients of the salad, except cheese.
Add the sauce and gently stir again.
Sprinkle crumbled goat cheese.
3 baked or boiled beets
250 g canned chickpeas
3 pickled cucumbers
1 small red onion
2 tablespoons chopped parsley
a little crumbled goat cheese, optional, I didn't add
sauce
1 tablespoon mustard
1/2 teaspoon agave syrup
2 tablespoons lemon juice
4 tablespoons olive oil or flax oil
salt and pepper to taste
Mix all components of the dressing thoroughly.
Cut beetroots and cucumber into cubes. Cut onions in feathers.
Mix all the ingredients of the salad, except cheese.
Add the sauce and gently stir again.
Sprinkle crumbled goat cheese.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz