Porcja dla 3 osób.
2 piersi z kurczaka (600 - 700 g)
2/3 szklanki nieugotowanej zielonej soczewicy
2 małe młode cebulki pokrojone w krążki
1 czerwona papryka pokrojona w paski
3 garście (około 80 g) liści świeżego jarmużu
1 sos Mild Curry Indian Curry Sauce firmy Patak's Original Indian Recipe (350 g),bezglutenowy
100 ml letniej wody
3 łyżki oliwy
sól, pieprz
Soczewicę gotuj w osolonej wodzie około 10 - 12 minut, soczewica powinna być lekko twarda. Odcedź soczewicę. Kurczaka pokrój na duże kawałki, posól i popieprz. Smaż na oliwie na złoty kolor, z obu stron po około 5 minut. Dodaj do kurczaka cebulkę i duś aż będzie półprzezroczysta. Dodaj paprykę i wodę , duś około 10 minut. Dodaj sos Mild Curry i ugotowaną soczewicę, wymieszaj wszystko i gotuj około 2 minut. Dodaj jarmuż. Wszystko gotuj jeszcze 10 minut mieszając od czasu do czasu. Podawaj na ciepło.
For 3 people
2 chicken breasts (600 - 700 g)
2/3 glassful uncooked green lentils
2 small young onions, cut into rings
1 red pepper cut into strips
3 handfuls leaves of fresh kale (about 80 g)
1 Mild Curry Indian Curry Sauce (350 g) of the Patak's Original Indian Recipe(350 g), gluten-free
100 ml warm water
3 tablespoons olive oil
salt and pepper
Cook lentils in water with 2 pinches of salt, about 10 - 12 minutes, lentils should be slightly hard. Drain the lentils. Cut chicken into large pieces, and season with salt and pepper. Fry chicken in oil until it will be golden brown on both sides about 5 minutes. Add onion to the chicken and fry onion until will be translucent. Add red pepper and water, simmer about 10 minutes. Add Mild Curry sauce and cooked lentils, mix everything and cook about 2 minutes. Add kale. Cook everything 10 minutes more stirring from time to time. Serve warm.
2 piersi z kurczaka (600 - 700 g)
2/3 szklanki nieugotowanej zielonej soczewicy
2 małe młode cebulki pokrojone w krążki
1 czerwona papryka pokrojona w paski
3 garście (około 80 g) liści świeżego jarmużu
1 sos Mild Curry Indian Curry Sauce firmy Patak's Original Indian Recipe (350 g),bezglutenowy
100 ml letniej wody
3 łyżki oliwy
sól, pieprz
Soczewicę gotuj w osolonej wodzie około 10 - 12 minut, soczewica powinna być lekko twarda. Odcedź soczewicę. Kurczaka pokrój na duże kawałki, posól i popieprz. Smaż na oliwie na złoty kolor, z obu stron po około 5 minut. Dodaj do kurczaka cebulkę i duś aż będzie półprzezroczysta. Dodaj paprykę i wodę , duś około 10 minut. Dodaj sos Mild Curry i ugotowaną soczewicę, wymieszaj wszystko i gotuj około 2 minut. Dodaj jarmuż. Wszystko gotuj jeszcze 10 minut mieszając od czasu do czasu. Podawaj na ciepło.
For 3 people
2 chicken breasts (600 - 700 g)
2/3 glassful uncooked green lentils
2 small young onions, cut into rings
1 red pepper cut into strips
3 handfuls leaves of fresh kale (about 80 g)
1 Mild Curry Indian Curry Sauce (350 g) of the Patak's Original Indian Recipe(350 g), gluten-free
100 ml warm water
3 tablespoons olive oil
salt and pepper
Cook lentils in water with 2 pinches of salt, about 10 - 12 minutes, lentils should be slightly hard. Drain the lentils. Cut chicken into large pieces, and season with salt and pepper. Fry chicken in oil until it will be golden brown on both sides about 5 minutes. Add onion to the chicken and fry onion until will be translucent. Add red pepper and water, simmer about 10 minutes. Add Mild Curry sauce and cooked lentils, mix everything and cook about 2 minutes. Add kale. Cook everything 10 minutes more stirring from time to time. Serve warm.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz