/scroll down to English version/
250 g bezglutenowej skrobi kukurydzianej
125 g mąki arachidowej
350 +/-50 ml mleka koziego
3 jajka
3 łyżki oliwy
2 1/2 łyżki cukru pudru
3/4 łyżeczki bezglutenowego proszku do pieczenia
W misce wymieszaj wszystkie składniki. Odstaw ciasto na godzinę. Piecz w gofrownicy 3 - 4 minuty, w zależności od mocy urządzenia. Możesz podawać z cukrem pudrem, konfiturą (dżem brzoskwiniowo malinowy), owocami.
Inne przepisy / Other recipes
250 g gluten-free corn starch
125 g peanut flour
350 +/- 50 ml goat's milk
3 eggs
3 tablespoons oil
2 1/2 tablespoons icing sugar
3/4 teaspoon gluten-free baking powder
Mix all ingredients in a bowl. Set aside dough for an hour. Bake waffles for 3 - 4 minutes using a waffle maker. You can serve with icing sugar, jam (peach raspberry jam), fruit.
125 g peanut flour
350 +/- 50 ml goat's milk
3 eggs
3 tablespoons oil
2 1/2 tablespoons icing sugar
3/4 teaspoon gluten-free baking powder
Mix all ingredients in a bowl. Set aside dough for an hour. Bake waffles for 3 - 4 minutes using a waffle maker. You can serve with icing sugar, jam (peach raspberry jam), fruit.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz