2 porcje
4 pyzy drożdżowe, bezglutenowe, przepis na domowej roboty pyzy: http://margaretglutenfree.blogspot.com/
600 g żeberek wieprzowych
1/2 cebuli, pokrojona w kliny
oliwa do smażenia
sól i świeżo zmielony pieprz
Surówka - 4 porcje
3 duże marchwie
6 plastrów ananasa z puszki, około 200 g
2 - 2 + 1/2 selera naciowego
1 łyżka soku z cytryny
7 - 8 łyżek syropu ananasowego z puszki
Marchew i seler naciowy umyj. Marchew zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Seler pokrój w cienkie plasterki, ananasa pokrój na małe kawałki. Marchewkę wymieszaj selerem i ananasem. Dodaj syrop z ananasa i sok z cytryny, ponownie wymieszaj i odstaw na pół godziny.
Żeberka dopraw pieprzem i solą, smaż na oliwie około 20- 30 minut. W połowie smażenia dodaj cebulkę. W razie konieczności podlej niewielką ilością wody. Dodaj łyżkę mąki bezglutenowej i zrób sos.
Pyzy ugotuj na parze, 10 minut. Podawaj żeberka z pyzami i surówką.
2 servings
4 yeast dumplings, gluten-free;
recipe for homemade dumplings: http://margaretglutenfree.blogspot.com/
600 g of pork ribs
1/2 onion, cut into wedges
oil for frying
salt and freshly ground black pepper
Salad - 4 servings
3 large carrots
6 slices of canned pineapple, about 200 g
4 yeast dumplings, gluten-free;
recipe for homemade dumplings: http://margaretglutenfree.blogspot.com/
600 g of pork ribs
1/2 onion, cut into wedges
oil for frying
salt and freshly ground black pepper
Salad - 4 servings
3 large carrots
6 slices of canned pineapple, about 200 g
2 - 2 + 1/2 celery
1 tablespoon of lemon juice
7 - 8 tablespoons of canned pineapple syrup
Wash carrots and celery. Grate carrots using large mesh. Cut celery into thin slices, cut pineapple into small pieces. Mix carrots, celery and pineapple. Add pineapple syrup and lemon juice, stir again and let stand for half an hour.
Season ribs with salt and pepper, fry in oil about 20 to 30 minutes. In the middle of cooking add the onion. If necessary, pour a small amount of water. Make sauce. Cook steamed dumplings 10 minutes. Serve ribs with dumplings and salad.
1 tablespoon of lemon juice
7 - 8 tablespoons of canned pineapple syrup
Wash carrots and celery. Grate carrots using large mesh. Cut celery into thin slices, cut pineapple into small pieces. Mix carrots, celery and pineapple. Add pineapple syrup and lemon juice, stir again and let stand for half an hour.
Season ribs with salt and pepper, fry in oil about 20 to 30 minutes. In the middle of cooking add the onion. If necessary, pour a small amount of water. Make sauce. Cook steamed dumplings 10 minutes. Serve ribs with dumplings and salad.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz