/scroll down to English version/
4 porcje:
250 g śmietany kremówki 36%
2 łyżki cukru pudru
500 g truskawek
4 gałki lodów śmietankowych
truskawka, kolorowa posypka cukrowa do dekoracji
Truskawki zmiksuj. Śmietanę ubij z cukrem pudrem na sztywną pianę. Na spód pucharka płóż po kulce lodów, na to zmiksowane truskawki, potem bitą śmietanę. Udekoruj kolorową posypką lub truskawką.
4 servings:
250 g of whipping cream 36%
2 tablespoons of icing sugar
500 g of strawberry
4 balls of ice cream
strawberry, colorful sugar sprinkles to decorate
250 g of whipping cream 36%
2 tablespoons of icing sugar
500 g of strawberry
4 balls of ice cream
strawberry, colorful sugar sprinkles to decorate
Blend strawberry. Whisk the cream with icing sugar stiffly. At the bottom of the cup put one ball of ice cream, then blended strawberries and the whipped cream. Decorate with sprinkles or strawberry color.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz