/scroll down to English version/
500 g mięsa mielonego wieprzowego
2 łyżki oliwy
3 małe cukinie
1 czubata łyżka bezglutenowego ketchupu
1 puszka krojonych pomidorów
1 łyżeczka ziół prowansalskich
sól i pieprz do smaku
Cukinię obierz, przy pomocy obieraczki, która kroi warzywo jak makaron spaghetti, zetrzyj na długie nitki.
Na patelni podgrzej oliwę, dodaj mięso, dopraw solą i pieprzem i smaż 10 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodaj cukinię, duś kolejne 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Dodaj ketchup i pomidory z puszki, wymieszaj wszystko i duś jeszcze 5 - 10 minut.
Wypróbuj też przepis/ Also try the recipe
Cughetti bolognese (bez zbóż, bez pomidorów). Zughetti bolognese (without grain, without tomatoes).
500 g of minced pork
500 g of minced pork
2 tablespoons of oil
3 small courgettes/zucchini
1 heaped tablespoon of gluten-free ketchup
1 can of sliced tomatoes
1 teaspoon of Provencal herbs
salt and pepper to taste
Peel zucchini, with a peeler that cuts the vegetable like spaghetti, rub it into long threads (hair).
In a frying pan, heat oil, add meat, season with salt and pepper and fry 10 minutes, stirring occasionally. Add the zucchini, stew 15 minutes more, stirring occasionally. Add ketchup and canned tomatoes, mix everything and stew 5 - 10 minutes more.
In a frying pan, heat oil, add meat, season with salt and pepper and fry 10 minutes, stirring occasionally. Add the zucchini, stew 15 minutes more, stirring occasionally. Add ketchup and canned tomatoes, mix everything and stew 5 - 10 minutes more.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz