/scroll down to English version/
około 1000 g żeberek
sól i pieprz
Marynata:
2 ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę, lub 1 łyżeczka granulowanego czosnku
1 łyżka cukru pudru
4 łyżki bezglutenowego sosu sojowego
1 łyżka ketchupu
2 łyżki oleju
1 łyżeczka startego imbiru
szczypta goździków
kieliszek wódki (50 ml), nie dodałam
Wszystkie składniki marynaty połącz i dokładnie wymieszaj. Żeberka pokrój na kawałki, posyp solą i pieprzem, posmaruj marynatą i odstaw na noc do lodówki. Piecz żeberka przykryte folią aluminiową w piekarniku nagrzanym do 170 stopni Celsjusza z termoobiegiem i piecz 90 minut.
about 1000 g of ribs
salt and pepper
marinade
2 cloves of garlic, pressed, or 1 teaspoon granulated garlic
1 tablespoon icing sugar
4 tablespoons gluten-free soy sauce
1 tablespoons ketchup
2 tablespoons oil
1 teaspoon grated ginger
a pinch of cloves
50 ml vodka, I didn't add
Combine all the marinade ingredients and mix thoroughly. Cut ribs into pieces, sprinkle with salt and pepper, spread with marinade and put in the fridge overnight. Bake ribs covered with aluminum foil in an oven preheated to 170 degrees Celsius with air flow and bake for 90 minutes.
salt and pepper
marinade
2 cloves of garlic, pressed, or 1 teaspoon granulated garlic
1 tablespoon icing sugar
4 tablespoons gluten-free soy sauce
1 tablespoons ketchup
2 tablespoons oil
1 teaspoon grated ginger
a pinch of cloves
50 ml vodka, I didn't add
Combine all the marinade ingredients and mix thoroughly. Cut ribs into pieces, sprinkle with salt and pepper, spread with marinade and put in the fridge overnight. Bake ribs covered with aluminum foil in an oven preheated to 170 degrees Celsius with air flow and bake for 90 minutes.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz